Για την πλοήγησηΕπαναπατρισμοί

Γραφεία Τελετών Καραμποΐκης στο Περιστέρι


Η δύσκολη στιγμή της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου ακολουθείται από διάφορες διαδικασίες, που είναι αδύνατον για το άτομο που έχει την ευθύνη τους, να τις αναλάβει, ειδικότερα όταν ο θάνατος συμβεί σε χώρα του εξωτερικού.
Σε περίπτωση θανάτου στο εξωτερικό που επιθυμείτε η ταφή του νεκρού στην Ελλάδα το γραφείο τελετών αναλαμβάνει τη παραλαβή της σορού από το αεροδρόμιο, την τελετή και την κατασκευή του τάφου.

Σε περίπτωση που θέλει να παρευρεθεί και η οικογένεια προγραμματίζουμε τα εισιτήρια, τη διαμονή, τις μετακινήσεις καθώς και τη παραμονή της σορού σε κοιμητήριο έως την άφιξη της οικογένειας.
Το γραφείο τελετών αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που είναι αναγκαία για τη διαδικασία του επαναπατρισμού της σορού.
Το γραφείο μας ακολουθεί πιστά τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ( Π.Ο.Υ.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σέβεται αντίστοιχα, τις θρησκευτικές απαιτήσεις του εκλιπόντος.

Σας παραθέτουμε κάποιες πληροφορίες που πιστεύουμε πως θα χρειαστείτε σε περιπτώσεις που η επιθυμία του νεκρού ή της οικογένειάς του είναι η ταφή του στην Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας